Pod predsjedavanjem Nikole Tominca, na današnjoj sjednici članovi Komisije za imenovanje i preimenovanje ulica, utvrdili su prijedloge za imenovanje dvije nove ulice te preimenovanje Ulice 53. samostalnog bataljuna Hrvatske vojske Dugo Selo u Ulicu 53. samostalnog bataljuna Hrvatske vojske, a u skladu sa zakonskim odredbama o dužini naziva, pojasnio je pročelnik odjela za pravne poslove i društvene djelatnosti Boris Savić.

U dugoselskoj Gradskoj upravi danas je održan radni sastanak s predstavnicima Obrtničke komore Zagreb. Kako su naglasili sudionici predsjednik OKZ-a Antun Trojnar, predsjednik Udruženja obrtnika Dugo Selo Marko Cesar ujedno i potpredsjednik OKZ-a, gradonačelnik Nenad Panian, njegova zamjenica Jasminka Kokot Bambić te pročelnik odjela za financije Dean Dragičević, suradnja je dobra.

Odbor za dodjelu nagrada i priznanja Grada Dugog Sela pod predsjedavanjem Krune Blažinovića, te u nazočnosti dogradonačelnice Jasminke Kokot Bambić i pročelnika za pravne poslove, društvene djelatnosti i protokol Borisa Savića, danas je prihvatio prijedlog Javnog poziva za podnošenje zahtjeva za dodjelu financijskog pokroviteljstva Gradskog vijeća Grada Dugog Sela koji će biti sutradan objavljen na službenim stranicama Grada Dugog Sela.

Uoči sutrašnje 14. redovne sjednice Gradskog vijeća Grada Dugog Sela danas je pod predsjedavanjem Romane Pejčić te u prisustvu dogradonačelnice Jasminke Kokot Bambić i voditeljice Odjela za društvene djelatnosti Zvjezdane Budor Klarić, održana sjednica Odbor za društvene djelatnosti i socijalnu skrb. Razmatrani su prijedlozi programa proračunskih programa za 2023. godinu iz domene društvenih djelatnosti, a o njima je ukratko izvijestila Budor Klarić istaknuvši kako je za sve programe sljedeće godine planiran više sredstava, s obzirom na povećanje troškova i cijena.