________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
No result.

S obzirom na negativne komentare o ukinuću prijevoza školskim autobusom, a koji se dovodi u vezu s nesretnom pogibijom djevojčice danas u dugoselskoj Rugvičkoj ulici, gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian daje na uvid Odluku o sufinanciranju troškova prijevoza učenika OŠ Ivan Benković u Rugvičkoj u lici od kućnog broja 110. do kućnog broja 219. za šk.godinu 2023./24.godinu koja je donijeta nakon ukinuća istog od strane Zagrebačke županije nakon otvaranja nadvožnjaka, a kako bi se olakšalo školarcima.

Turističko vijeće TZG Dugog Sela je 8.svibnja na svojoj 4. sjednici donijelo je Pravilnik o davanju na privremeno korištenje prostora Kulturno informativnog centra Dugo Selo. “Kulturni centar namijenjen je svim građanima Dugog Sela i svim našim posjetiteljima. Želja nam je da ovaj prostor živi 365 dana u godini,” rekao je predsjednik TZG Dugo Selo, gradonačelnik Nenad Panian.