________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Prva ponovna Javna rasprava prijedloga XIII. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Dugog Sela započela je 21. travnja i traje 8 dana, do 28. travnja 2023. godine. Danas je održano Javno izlaganje u Gradskoj vijećnici, a prezenter je bio predstavnik izrađivača ARHEO d.o.o. Mario Pezelj, uz Marija Vinka, zamjenika pročelnika UO za financije i komunalno gospodarstvo.

Odbor za izbor i imenovanja Gradskog vijeća pod predsjedavanjem Krune Blažinovića prihvatio je jednoglasno na svojoj današnjoj sjednici prijedlog Javnog poziva za isticanje kandidature za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Grada Dugog Sela te će se uputiti Gradskom vijeću na usvajanje. Sjednici su nazočili dogradonačelnica Jasminka Kokot Bambić i pročelnik za pravne poslove, društvene djelatnosti i protokol Boris Savić koji je pojasnio zakonom utvrđene kriterije, kvalifikacije i ograničenja navedena u Javnom pozivu za novi saziv Savjeta. „Pozivaju se sve udruge da predlože svoje kandidate kako se ne bi dogodio slučaj Savjeta Zagrebačke županije i ponavljanja javnog poziva upravo zbog nedovoljnog broja prijava kandidata“, poručio je pročelnik Savić.