________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

POŠTOVANI ČITATELJI I PRETPLATNICI "DUGOSELSKE KRONIKE"!

Podsjećamo Vas na mogućnost da primate Dugoselsku kroniku na kućnu adresu, dostavom ili poštom. Visina pretplate za 2024. godinu iznosi 20,00 eura za čitatelje u Hrvatskoj, te 30,00 eura za inozemne pretplatnike. Polugodišnja ili godišnja pretplata ostvariva je uplatom iznosa na blagajni Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo, J. Zorića 21 a, tel. 01/ 2753-419, svakog radnog dana od 9 do 15 sati. Uplatu je moguće izvršiti i uplatnicom na broj žiro računa Grada Dugog Sela s naznakom "za pretplatu na Dugoselsku kroniku". U tom slučaju potrebno je Pučkom otvorenom učilištu dostaviti kopiju uplatnice ili poslati dokaz o plaćanju putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,  te točnu adresu primatelja radi sigurne dostave.


scan pretplata na kroniku  

 

 

 

 

Cjenik prostora za objavu TUŽNIH SJEĆANJA u tiskanom izdanju:

- do 20 riječi bez fotografije – 10,00 eura

- do 20 riječi s fotografijom – 16,00 eura

- od 20 do 50 riječi bez fotografije – 16,00 eura

- od 20 do 50 riječi s fotografijom – 20,00 eura

Sva sjećanja koja sadrže preko 50 riječi (sa slikom ili bez) obračunavaju se prema komercijalnom cjeniku oglasa. 

Sjećanja je moguće poslati i na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a uplatiti prema niže objavljenom primjerku uplatnice. Po uplati, molimo vas da pošaljete potvrdu na istu e-mail adresu. Ukoliko objavljujete i fotografiju, pošaljite je skeniranu, a ako ste već objavljivali prijašnjih godina, fotografija postoji u našoj arhivi.

Oglasi za fizičke osobe koje prodaju, kupuju ili mijenjaju svoje vlasništvo, veličine do 100 slovnih znakova su besplatni.

 

scan tuzno sjecanje0001

 

Zahvaljujemo na Vašem povjerenju!