________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
No result.

I najbolji EU propisi su beskorisni bez kvalitetne provedbe

Uspješna prilagodba propisa Europske unije hrvatskom zakonodavstvu i njihova dosljedna provedba temeljni su preduvjet za unapređenje kvalitete život u našoj zemlji, istaknuo je na konferenciji za medije u Dugom Selu u petak Teodor Ostojić, član predsjedništva Zelene alternative – ORaH i kandidat na izborima za EU parlament. Po ocjeni ove zelene stranke  za to su dobrim dijelom zadužene jedinice lokalne samouprave u skladu s maksimom „Misli globalno djeluj lokalno“ i zbog toga treba raditi na njihovom stalnom osnaživanju. I zbog toga smo je na našoj listi jedina Dugoselka na ovim izborima i jedna od pet najmlađih kandidatkinja Valerija Kulaš, rekao je Ostojić.

Na listi br.8 koalicije „Za domovinu“ Hrvatske stranke prava (HSP), Hrvatsko bilo i Hrvatske demokratske seljačke stranke (HDSS) u 2. izbornoj jedinici, čija je nositeljica Nada Šikić, su Brigitte Berulec na 2. mjestu i Zorica Gregurić na 3. mjestu. Danas su na dugoselskom sajmu predstavile program svoje koalicije i razgovarale sa članovima, simpatizerima i predstavnicima OPG-ova.