Nezavisni kandidat za gradonačelnika Dugog Sela Nenad Panian i kandidati s njegove liste za Gradsko vijeće održali su u subotu 8. svibnja u Perivoju grofa Draškovića druženje s građanima i predstavljanje programa. Aktualni gradonačelnik Panian osvrnuo se na protekle četiri godine te se nada i drugom mandatu. Kako je rekao ostvareni su brojni projekti, a za naredno razdoblje pod sloganom #ZagriziZa Budućnost, nude suvremen i razvojan program.

Gradsko izborno povjerenstvo Grada Dugog Sela dostavilo je pravovaljane kandidature za izbor gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika Grada Dugog Sela te kandidacijske liste za izbor članova Gradskog vijeća. Dugoselci će tako na predstojećim lokalnim izborima 16. svibnja birati gradonačelnika između sedam kandidata dok će se za mjesta u Gradskom vijeću boriti deset lista.

Građanska inicijativa Drugo Selo ovim putem želi zahvaliti svim našim simpatizerima i onima koji to možda nisu ali su nam u duhu demokratske arene dali potpis potpore za kandidacijske liste Gradonačelnik i Gradsko vijeće. U ponedjeljak (26/04) tokom prijepodneva smo predali više nego dovoljan broj potpisa te nastavljamo s kampanjom kako nam se bliži datum izbora (16/05).