________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
No result.

Nakon osvojene 1. nagrade na Regionalnom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa (disciplina: truba), u organizaciji Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, Agencije za odgoj i obrazovanje te Hrvatskog društva glazbenih i plesnih pedagoga, Toma Drmić je ponovno oduševio na Državnom natjecanju osvojivši 1. nagradu.

toma drmić255. hrvatsko natjecanje učenika i studenata glazbe i plesa za kategoriju truba održano je 24. travnja u Glazbenoj školi Jastrebarsko. Mentor je prof. Prof. Tomislav Špoljar, dok je Toma nastupio uz glasovirsku pratnju profesora Tomislava Previšića. Ravnatelj Glazbene škole Dugo Selo prof. dr. Dario Cebić ističe da je Toma Drmić "jedan od najtalentiranijih mladih glazbenika u Hrvatskoj, te da od njega u narednim godinama očekuje najveće rezultate. Ističe da je osim sviračkog talenta Toma  izuzetna osoba koji je svojim ponašanjem primjer svima. "Nemoguće je opisati koliko sam sretan i ponosan na Tomu i na naše profesore", poručio je ravnatellj Cebić.