Dugo Selo dobilo je ovih dana još jednu missicu - Laura Vlahović, 18-godišnja studentica ekonomije izabrana je za novu  Miss Beauty Hrvatske. Izbor ljepote Timeless beauty i Miss Beauty prošle su godine nakon više od dva desetljeća zajedničke suradnje i organiziranja nekih od najuspješnijih izbora, utemeljile modne agentice, organizatorice i same bivše manekenke Sanja Bjedov i Tamara Roglić.

Održan je 26. listopada u predvorju koncertne dvorane Vatroslav Lisinski.

Uspješna studentica ekonomije Laura Vlahović polazila je Srednju školu Dugo Selo te je bila izuzetno aktivna, sudjelovala je i predstavljala školu u brojnim projektima i bila na više natjecanja iz područja ekonomije. Obožava životinje, ima tri psa i to stafforda Arona i maltezerice Noru i Lili. U slobodno vrijeme voli šetati, čitati i provoditi vrijeme s prijateljima. Upravo su joj prijatelji i obitelj najveća podrška. Voli i sport, bavila se gotovo svim sportovima no najdraži joj je tenis u kojem je također bila uspješna. Svoj reket, s kojim je osvajala brojne turnire, još uvijek čuva. Trenirala je i odbojku te želi ponovno krenuti s treninzima. Lijepoj Dugoselki, visokoj 1,82 m, ovo je prvi izbor ljepote, a prijavila se slučajno. Njen izgled i snažna osobnost bili su presudni te je ponijela lentu i krunu najljepše.

„Lijepo je ovo iskustvo. Smatram to velikim uspjehom koji nisam očekivala, otvorena su mi nova vrata i neke nove prilike. Nastavit ću se baviti modelingom za što prije, zbog školskih obaveza, nisam imala vremena. Naravno, obrazovanje je i dalje na prvom mjestu“, rekla nam je Laura.

Za prvu pratilju izabrana je Ema Stanić, druga pratilja je Valerija Vlah, a Elena Frajt Miss fotogeničnosti.

U prvom, revijalnom izlazu, 17 finalistica izašle su u novoj kolekciji modnog brenda Boujee kojeg potpisuje Brankica Capan Vučić, diplomirana modna menadžerica iza koje je 20 godina rada s poznatim estradnim zvijezdama. U drugom izlazu finalistice su izašle u  haljinama Viktoria dizajn, dizajnerice Viktorije Herman, uz koje su nosile sunčane naočale Liu Jo i Porsche design, u trećem su nosile vintage i retro kolekciju Vibela designa, dizajnerice Ivane Filipović.

 Posljednji izlaz bio je u večernjim haljinama Mistic Exclusive, vlasnice i dizajnerice Mirsade Jureše. Treba svakako naglasiti kako se radi o dugoselskom butiku, a dizajnerica Jureša poznata je po prekrasnim haljinama koje su nosile hrvatske ljepotice na svjetskim izborima ljepote.  

Uz haljine finalistice su nosile i modni Maya nakit, te predivne sandale hrvatskog proizvođača obuće Paul Green.  U revijalnom izlazu okrunjenih ljepotica, Top Beauty,  pistom su prošetale Ana Saso, Miss Jugoslavije 1982., Ana Šukunda Gavrilović,  Miss Supranational Hrvatske 2017., Helena Krnetić, Miss Supranational Hrvatske 2018., Jelena Katarina Kapa, Miss turizma Hrvatske 2014. godine, Ivana Jurković, miss sporta Hrvatske 2018., Anja Ožanić, Miss sporta Hrvatske 2019., Borna Mohač, Miss sporta Hrvatske 2021., Tena Čakarun, model godine 2011., Natalija Prica, Miss Universe 2011. godine. Ovogodišnje dobitnice nagrade Timeless beauty su Ivana Delač, Regina Jeger, Ivana Mandić Marković, Anja Šovagović Despot, Lucia Lugomer, Anđa Marić i Sandra Bagarić.   U zabavnom programu nastupile su Zdenka Kovačiček, Alka Vuica, Minea  i Sandra Bagarić koja je otpjevala Jalta Jalta, uz pratnju supruga, maestra Darka Domitrovića. Program je vodio Davor Garić. 

Autorica fotografija Paula Hršak

  • IMG-20221028-WA0003IMG-20221028-WA0003
  • foto_paula_hršakfoto_paula_hršak
  • foto_paula_hršak_2foto_paula_hršak_2