Večerašnji koncert Ivana Zaka bio je sjajna uvertira u manifestaciju „Stara jela z Dugoga Sela“. Popularni pjevač je na prostoru ispred Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo svojim hitovima proširio pozitivnu energiju. Kako se čulo od posjetitelja, ovakvih je događaja uistinu nedostajalo. Zaku se na pozornici pridružio i gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian te su zajedno otpjevali "Dugoselsku popevku". Bila je to prava fešta, a dobre atmosfere neće manjkati ni sutra, 18.rujna, na središnjem događaju manifestacije „Stara jela z Dugoga Sela“.

Program započinje u 10:00 sati službenim otvaranjem, a Dugoselci i njihovi gosti moći će uživati u raznovrsnoj ponudi tradicionalnih jela i pića. Od 16,30 slijedi folklorni kolaž šest KUD-ova iz okolice i šire koji će predstaviti svoje tradicijske nošnje, plesove i jela. Stručni žiri predvođen kulinarskim magom, Tomislavom Špičekom, od 17,30 sati ocjenjivat će najbolje Martinske guske, kao i najbolje buhtle na pozornici kod Pučkog otvorenog učilišta.

Osim u ukusnoj hrani i dobroj kapljici, posjetitelji će moći obići i sajmeni dio manifestacije, na kojem će se predstaviti domaći OPG-i i obrti, njih više od trideset, sa svojim  proizvodima.

Kako je bilo na koncertu pogledajte OVDJE, a sve što posjetitelje sutra očekuje na Starim jelima OVDJE