________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hit predstava Kerekesh teatra „Beba“ održat će se večeras s početkom u 19 sati u Dvorani KUD-a „Preporod“, a u 21 sat počinje koncert popularnog Kruške i grupe „Latino“. Ulaz je slobodan, zbog kapaciteta dvorane mjesta su ograničena.

Najavljen bogat program događanja tradicionalnih Starih jela z Dugog Sela, zbog kiše, održat će se se u nedjelju 18.rujna. U centru grada od vure, kroz Kolodvorsku ulicu, u Krležinoj ulici posjetitelji će moći kušati najrazličitija tradicijska jela, sudjelovati u brojnim kulinarskim radionicama koje vode istinski kulinarski znalci; dobru zabavu nose Kotlowina show, natjecanje u spremanju najbolje kotlovine i Guska za primjer – natjecanje u pripremi najukusnijeg martinskog menija, tradicijske igre i brojni zabavni sadržaji za djecu, nagradne igre. Svi posjetitelji uz kupnju za ovu priliku posebno dizajniranog tanjura od emajla – moći će neograničeno degustirati razne specijalitete. Ujedno uz kupljeni tanjur, po vrlo simboličnoj cijeni, svaki gost će dobiti program i letak cjelokupnog događanja te sudjelovati u tomboli. Izvlačenje nagrada tombole bit će prije koncerta Gazda.

Na Starim jelima ove godine gostuju: Ksenija Erker, Mario Petreković, Kruška i Latino, Gazde, Festival igračaka, Australsko veleposlanstvo, Festival peke iz Vareša, Kerekeš teatar i gastrobloggeri Appetite addiction, Woodie.-foodie i široj javnosti poznati Ribafish. Svoje proizvode i rukotvorine predstavit će brojni izlagači – OPG-ovi, kućne radinosti, obrti.

Uz tradicionalne australske specijalitete, najmlađi će se posjetitelji moći okušati u australskom nogometu. Pridružit će nam se i nadaleko poznati kovači i majstori peke iz Vareša (BIH) – čuvari kovačke tradicije i tvorci najveće peke. Dijelit će se šarani na rašljama, fini gulaši, paprikaš, grah...

POU Dugo Selo pripremio je izložbu posvećenu tvornici „Gorica“ “Gdje je nestao slonić” u Maloj galeriji.

Sve što želite znati o nedjeljnom finom meniju na Starim jelima z Dugog Sela saznajte OVDJE

novo stara jela2 novo stara jela