________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
No result.

Na foto natječaj na temu „Biljka“, raspisanom povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje i sajma „Za planet – drvo i cvijet“ svoje je uratke poslalo tridesetak autora iz zagrebačke regije. Sve pristigle fotografije bit će izložene u galerijskom prostoru Glazbene škole Dugo Selo, u sklopu održavanja manifestacije 19. i 20. travnja.

Žiri, u sastavu Vesna Vučko iz organizacijskog odbora i novinarka i fotografkinja Dugoselske kronike Iva Grgić Ozimec, odlučio je prvo mjesto dodijeliti fotografiji „List ruže“ i autorici Mare Nike Lukšić, drugo mjesto pripalo je Dragici Pjevac za fotografiju „Simbioza“, treće Korneliji Kirnbauer za „Šumu“. Posebne nagrade pripale su Vesni Špoljar i njenom djelu „Nježnost“ te Mili Lekić za „Proljeće“.

Sve fotografije pristigle na natječaj bit će dio izložbe „BILJKA“ u galerijskom prostoru Glazbene škole.

Svečana dodjela nagrada bit će upriličena u koncertnoj dvorani Glazbene škole u subotu 20. travnja u 17 sati. Čestitamo laureatima, svim sudionicima, dobro nam došli, vidimo se ovaj vikend u Dugom Selu – očekuje vas bogat program posvećen planetu Zemlji!

Organizatori manifestacije "Za planet - drvo i cvijet" su DKPC, Grad Dugo Selo i POU Dugo Selo.