Zagrebačka županija poziva gradove i općine te javne ustanove u vlasništvu jedinca lokalne i područne samouprave sa svog područja koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja da podnesu svoje prijave za dodjelu bespovratnih sredstava za vraćanje u ispravno radno stanje infrastrukture i pogona u području obrazovanja oštećenih u potresu 22. ožujka 2020. godine. Sredstva u iznosu od 2,4 milijuna kuna osigurava Fond solidarnosti EU, a javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava odnosno najkasnije do  31. prosinca 2021. 

Prihvatljive aktivnosti koje se mogu financirati u okviru ovog Poziva su hitne mjere sanacije, priprema projektno-tehničke dokumentacije, izvedba radova, upravljanje projektom i administracija te promidžba i vidljivost projekta.

Tekst poziva te potrebni obrasci nalaze se ovdje, a projektni prijedlozi podnose se Zagrebačkoj županiji putem sustava ePrijave.

Potencijalni prijavitelji za više informacija mogu svoje upite poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.