________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Podsjećamo kako neće biti plina od četvrtka do nedjelje, 26. do 28. svibnja, u Dugom Selu, Brckovljanima i Rugvici

PLINACRO d.o.o. za transport prirodnog plina sukladno Godišnjem planu održavanja transportnog sustava za 2023.g. obavljati će i radove na PČ Ivanja Reka DN500 Zagreb – Ivanić Grad i DN 500 Zagreb zapad-Zagreb od 26.05. do 28.05.2023. u vremenu od 15:00- 15:00 h (ukupno 48 h).

Kako bi se navedeni radovi obavili na siguran i pouzdan način u navedenom vremenu će biti obustavljena isporuka plina svim korisnicima na području Grada Dugog Selo, Općine Brckovljani i Općine Rugvica.

Najavljeni radovi imaju utjecaj na transport, isporuku i prihvat plina na:

MRS Ivanja Reka

MRS Zagreb istok

MRS Dugo Selo II

MRS Dugo Selo I

PLINACRO d.o.o. korisnike moli za razumijevanje i podsjeća kao operator transportnog sustava, ima zakonsku obvezu održavati siguran, pouzdan i učinkovit transportni sustav te ima pravo ograničiti ili prekinut ugovoreni transport plina radi planiranog održavanja, rekonstrukcije transportnog sustava i radi otklanjanja kvarova na transportnom sustavu.