Povodom Svjetskog dana učitelja Ministarstvo znanosti i obrazovanja redovito nagrađuje najbolje hrvatske odgojno-obrazovne djelatnike, a ove godine među 511 nagrađenih je i četvero sa šireg dugoselskog područja.

 

Danijela Klajn, učiteljica Osnovne škole Rugvica (inače već treći put nagrađena nagradpm MZO), profesori Srednje škole Dugo Selo Miroslav Begić i Petar Rajaković te Josipa Oreč Živković učiteljica Osnovne škole „Stjepan Radić“ iz Božjakovine naši su prosvjetni djelatnici koji su svojom kvalitetom odgojno-obrazovnog rada, kao i iznimnim doprinosima struci u protekloj školskoj godini 2020./2021. prepoznati za istaknute pojedince koji kontinuirano unaprjeđuju odgojno-obrazovni sustav. 

Imena dobitnika nalaze se na sljedećoj poveznici.

Potrebno je napomenuti kako je kvaliteta rada prosvjetnih djelatnika sa šireg dugoselskog područja od ranije prepoznata i nagrađivana već niz godina, što samo govori o visokoj i kontinuiranoj razini rada. A protekla školska godina je bila osobito zahtjevna i izazovna, kako za učenike, tako i za prosvjetne djelatnike.

S obzirom na epidemiološku situaciju, dodjela nagrada najuspješnijim hrvatskim odgojno-obrazovnim djelatnicima nije se održala, već su nagrađenima virtualno uručene čestitke iz Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Čestitkama se pridružujemo i mi, uz dobre želje za uspješan nastavak rada!  Sretan vam Dan učitelja!

I.G.O.