________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
No result.

Na sjednici Odbora za dodjelu nagrada i priznanja Grada Dugog Sela, pod predsjedavanjem Krune Blažinovića, odbornici su dali pozitivno mišljenje na zahtjev za dodjelu financijskog pokroviteljstva Gradskog vijeća Grada Dugog Sela.

Financijsko pokroviteljstvo zatražila je Udruga "raSTEM U SPEKTRU" za događanje o svjesnosti o autizmu koje će se održati u travnju u centru Grada kod vure te otkrivanje komunikacijske ploče u Perivoju grofa Draškovića. Sredstva iznose 1.320 eura.

Pozitivno mišljenje je dano i na prijedlog Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o javnim priznanjima Grada Dugog Sela po kojoj gradonačelnik ima pravo dodijeliti dodatnu nagradu i to novčanu, na javno priznanje ili neovisno o njemu, sukladno proceduri i ispunjenim uvjetima. Odnosi se to ponajviše na velika postignuća, u europskim pa i svjetskim razmjerima. Blažinović je predložio da se krene u izmjenu Plana pravilnika o dodjeli nagrada, kako bi pojedinci bili adekvatno nagrađeni. Obje točke dio su dnevnog reda Gradskog vijeća u petak 8.ožujka.