Odbor za izbor i imenovanja pod predsjedavanjem Krune Blažinovića i u prisustvu dogradonačelnice Jasminke Kokot Bambić danas je razmotrio prijedloge zaključaka o razrješenju članova u tijelima Gradskog vijeća Grada Dugog Sela, inače vijećnika i članova Građanske inicijative Drugo Selo, koji su na vlastiti zahtjev podnijeli zahtjeve za razrješenja na svoja mjesta u članstvu odbora i komisija. Ujedno predloženi su i novi članovi.

 

Tako je utvrđeno da na mjesto članice Kristine Jelečki u Mandatnoj komisiji se predlaže Vlado Šindler. U Odboru za izbor i imenovanja umjesto članova Siniše Kljajića i Mihaela Pintera predlažu se Vlado Šindler i Luka Tkalčević. U Odboru za Statut i Poslovnik umjesto članova Kristine Jelečki i Mihaela Pintera predlažu se Vlado Šindler i Luka Tkalčević. U Odboru za financije i proračun umjesto članova Siniše Kljajića i Marija Murata predlažu se Marko Berić i Alen Ištvanić. U Odboru za zaštitu okoliša i prostorno uređenje na mjesto predsjednika umjesto Darija Pavlovića imenuje se Stipe Vrdoljak te predlaže novi član Josip Galić. U Odboru za komunalne djelatnosti umjesto članova Matee Kunkić, Krešimira Šantića, Vesne Smokrović predlažu se Marko Berić, Zoran Ivančević i Ante Herceg. U Odboru za društvene djelatnosti i socijalnu skrb umjesto Renate Jelečki kao predsjednice predlaže se Romana Pejčić, te na mjesta Romana Simića i Renate Jelečki se predlažu Zoran Ivančević i Ružica Lasan. U Odboru za predstavke i pritužbe građana na mjesto predsjednice Marije Čakarić Bjelobrk predlaže se Ivana Matacun. U Komisiju za imenovanje i preimenovanje ulice umjesto članice Peggy Malbaša predlaže se Ivana Matacun te u Komisiju za dodjelu stipednija umjesto članice Maje Prgomet predlaže se Lidija Tuđa.

O svim utvrđenim zaključcima i prijedlozima raspravit će Gradsko vijeće Grada Dugog Sela na svojoj redovnoj sjednici planiranoj 14. srpnja.