Gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian proteklog je tjedna potpisao prve ugovore o prodaji parcela u Poslovnoj zoni Črnovčak. Ugovore s gradonačelnikom potpisali su JiK Kajba, HRT Šarić, Visti Nekretnine i Entercom d.o.o.

-Raduje me što su to dugoselske tvrtke u kojima rade naši sugrađani. Radi se o mladim poduzetnicima koji imaju ideju i za koje vjerujem kako će od ove poduzetničke zone napraviti ono što nam je najpotrebnije- produktivna zona u kojoj će se zaposliti novi ljudi- istaknuo je gradonačelnik Nenad Panian, koji vjeruje kako će smjer ovih poduzetnika slijedi i drugi te se odlučiti na ulaganje u Dugo Selo.

JiK Kajba vlasnika Ivana Kajbe na kupnju nekretnine u ovoj zoni odlučio se zbog povećanja obujma posla i zaposlenih.

-Na kupljenoj parceli ćemo izgraditi halu i skladišni prostor za reciklažu skladišnog materijala- istaknuo je Kajba, koji vjeruje da poslovi izgradnje kreću uskoro.

HRT kojeg je na potpisivanju predstavljao Tomislav Šarić rekao nam je kako će tvrtka ovim činom proširiti svoju djelatnost.

-Trenutni prostor nam nije dovoljan zbog sve većeg obujma posla. Proširit ćemo prodajni centar, izložbeni prostor i servis vatrogasne opreme. Bitno je naglasiti da ćemo proširiti posao na servis vatrogasnih vozila- otkrio nam je Tomislav Šarić.

-Prodali smo preko 50 posto cijele parcele. Ostala su još dva udjela na parceli koja također planiramo prodati. Mogu najaviti kako će grad na jednom svom udjelu graditi poduzetnički inkubator, koji sada projektiramo i planiramo ga prijaviti na Nacionalni plan oporavka u ožujku sljedeće godine, ako će biti moguće- kazao je pročelnik Odjela za financije i gospodarstvo Dean Dragičević.

  • DSC_8971DSC_8971
  • DSC_8973DSC_8973
  • DSC_8975DSC_8975
  • DSC_8978DSC_8978
  • rnovčak_1rnovčak_1