________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
No result.

Odbor za komunalnu djelatnost razmotrio je jučer prijedlog odluke o izmjenama i dopunama odluke o komunalnim djelatnostima na području grada Dugog Sela kojom se dodaje nova djelatnost – usluge parkiranja na uređenim javnim površinama.

Naime, kako je pojasnio pomoćnik pročelnika Marijo Vinko ideja je da se uvede reda u parkiranju u centralnom dijelu grada te da se ista djelatnost povjeri gradskoj tvrtki Dugoselski komunalni poduzetnički centar d.o.o. koja će morati provesti doregistraciju te se kadrovski opremiti za nove poslove. Ovime se planira uvesti i naplata parkiranja, što je sekundarno u odnosu na sve teže uvjete na javnim parkiralištima u centru grada. Predsjednik Odbora Zvonko Novosel Dolnjak dodao je da se radi o dugotrajnom procesu u kojem će sljedeće godine biti pripremljena sva potrebna dokumentacija. „Ovo je odlično rješenje jer se djelatnost daje gradskoj firmi“, poručio je Novosel Dolnjak, što su podjednako podržali i ostali članovi Odbora.