________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
No result.

Grad Dugo Selo i ove godine je raspisao natječaj za dodjelu stipendija za učenike i studente s našeg područja i to u povećanom broju u odnosu na prošlu godinu.

 

Od planiranih 80 stipendija, odnosno 40 stipendije za učenike i 40 stipendije za studente, po 20 stipendija namijenjeno je učenicima i studentima koji se školuju za deficitarna zanimanja. Deficitarna zanimanja ona su zanimanja koja nedostaju na tržištu rada u Gradu Dugom Selu u posljednje tri godine.

Grad je s dodjelom stipendija započeo još 1998., a od 2009. dodjeljuju se i za deficitarna zanimanja.

Pozivamo sve zainteresirane učenike i studente da se jave na natječaj!

Natječaj će se objaviti na mrežnim stranicama Dugoselske kronike s 13. listopadom 2023. i oglasnoj ploči Grada Dugog Sela te na mrežnim stranicama Grada Dugog Sela, gdje se nalazi obrazac prijave i obrazac izjave o članovima zajedničkog kućanstva. Rok za podnošenje prijava na natječaj je 30. listopada 2023. godine.

Prijave se podnose isključivo on-line putem informatičkog sustava prijava koji se nalazi na sljedećoj poveznici: https://som-natjecaj.eu/authentication/login

Radi eventualnih upita, kandidati se mogu obratiti Upravnom odjelu za pravne poslove, društvene djelatnosti i protokol Grada Dugog Sela na tel. 01/2750-720, radnim danom, u vremenu od 09,00 do 12,00 sati ili poslati upit na adresu elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upravni odjel za pravne poslove, društvene djelatnosti i protokol

Voditelj odsjeka za poslove Gradskog vijeća i Gradonačelnika

Dinko Bačić

NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJA GRADA DUGOG SELA ZA ŠKOLSKU/AKADEMSKU GODINU 2023./2024.