________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Odbor za izbor i imenovanja Grada Dugog Sela na današnjoj je sjednici, pod predsjedavanjem Krune Blažinovića, razriješio Mateja Žgalina dužnosti člana Odbora za dodjelu nagrada i priznanja. Na njegovo mjesto bira se Danijel Buhin, inače i član Savjeta mladih.

Također, članovi Komisije za imenovanje i preimenovanje ulica Zdenka Turčinec, Bernard Vranjković i Mihaela Helešić razrješuje se te dužnosti, novi članovi su Kristijan Karas, Ante Herceg i Danijel Buhin. S obzirom da istječe mandat članovima Gradskog povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih nepogoda u novi sastav čine Ivo Kesedžić kao predsjednik te članovi Darko Debeljak, Dražen Buljić, Kristijan Karas i Zdenkica Čižmek. Sjednici Odbora nazočili su zamjenica gradonačelnika Jasminka Kokot Bambić i pročelnik odjela za društvene djelatnosti i pravne poslove Boris Savić.