________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
No result.

Na današnjoj sjednici Odbor za dodjelu nagrada i priznanja Grada Dugog Sela, pod predsjedavanjem Krune Blažinovića, razmotrio je zahtjev Dobrovoljnog vatrogasnog društva Dugo Selo za dodjelu financijskog pokroviteljstva Gradskog vijeća Grada Dugog Sela.

 

Sjednici je, uz predstavnike stručne službe, nazočila zamjenica gradonačelnika Jasminka Kokot Bambić. Odbor je dao pozitivno mišljenje na zahtjev DVD-a za traženi iznos od 1.327,23 eura, a za potrebe održavanja svečane sjednice povodom 130 godina rada i postojanja. Održat će se krajem rujna i njome će dugoselski vatrogasci zaokružiti proslavu svog velikog jubileja. Mišljenje Odbora upućeno je na sjednicu Gradskog vijeća koja će se održati sljedeći tjedan.

Pod pitanjima i prijedlozima ponovno je bilo riječi o nazivima gradskih nagrada i priznanja. Za to se mora mijenjati i statut Grada, duža je procedura, uključuje javno savjetovanje i pregovore s vijećnicima no postoji konsenzus da se krene u taj postupak, pojasnio je pročelnik odjela za društvene djelatnosti i pravne poslove Boris Savić.