________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
No result.
Na FB društvenoj stranici Grada Dugog Sela objavljena je obavijest o planiranoj sanaciji pješačkih prijelaza na području grada. U sklopu rekonstrukcije, planirano je obnavljanje 15 pješačkih prijelaza radi ugradnje nove signalizacije prometa.
Prvi pješački prijelaz koji će biti obuhvaćen ovim radovima nalazi se kod KAUFLANDA, dok je zadnji planiran kod Balšić prometa.
Izvođenje radova bit će organizirano u noćnim satima, kako bi se minimalno ometao dnevni promet. Početak radova predviđen je za 18. ožujka 2024. godine, s planiranim završetkom do 8. travnja 2024. godine.
Radovi će se izvoditi od 20:00 sati navečer pa sve do 1:00 sati ujutro. Prilikom izvođenja radova, prvo će biti frezanje asfalta, zatim prskanje bitumenskom emulzijom te ugradnja geomreže radi linijskih pukotina.
Proces frezanja trajat će od 24:00 do 1:00 sati ujutro. Počet će se s radom na svim desnim trakama u smjeru prema Brckovljanima, nakon čega će se pristupiti sanaciji lijevih voznih traka u smjeru Zagreba.
Promet će biti reguliran semaforima kako bi se osigurala sigurnost svih sudionika u prometu tijekom izvođenja radova.
Građani se mole za razumijevanje i suradnju tijekom ovog razdoblja.
 
Foto arhiva: Dugoselska kronika