Dana 6. prosinca Gradonačelnik Grada Dugog Sela donio je Zaključak o konačnoj listi kandidata za dodjelu stipendija za školsku/akademsku godinu 2021./2022. za učenike i studente s prebivalištem na području Grada Dugog Sela te Odluku o dodjeli stipendija Grada Dugog Sela za školsku/akademsku godinu 2021./2022.

 

Konačna lista i Odluka objavljene su na oglasnoj ploči Grada Dugog Sela i na web stranici Grada Dugog Sela – www.dugoselo.hr .

 

Pozivaju se ovogodišnji dobitnici stipendija da Gradu Dugom Selu, Upravnom odjelu za društvene djelatnosti, J. Zorića 1 (potkrovlje, soba br. 6), osobno ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. dostave preslike osobnih iskaznica i preslike kartica računa ili ugovora o otvaranju računa na ime učenika / studenta, na koji će im se vršiti isplata stipendije, a koji podaci su potrebni za izradu ugovora o stipendiranju.

 

Za učenike koji nisu punoljetni ugovore će potpisati jedan od roditelja/zakonskih zastupnika, za kojeg je potrebno dostaviti presliku osobne iskaznice.

 

Kandidati koji su se odlučili za neku drugu stipendiju, dužni su se u pisanom obliku izjasniti o eventualnom odustanku od stipendije Grada Dugog Sela.

 

Navedeno je potrebno dostaviti do 9. prosinca 2021. godine, a sve informacije mogu se dobiti i na broj tel. 01/2755-680.

 

GRAD DUGO SELO