________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Od 30.lipnja pa do 5.srpnja 2023. u ulici Vatroslava Lisinskog od Zagrebačke ulice odvijat će se radovi na asfaltiranju, a nakon izvođenja radova RVS-a odnosno vraćanja prometnice u prvobitno stanje. Ulica će biti zatvorena, a građane se moli za strpljenje za vrijeme izvođenja radova, obavještavaju iz dugoselske gradske uprave.

 

Podsjećamo i kako je za sav promet zatvoren dio županijske ceste od rotora u Rugvici do granice s Gradom Dugo Selo (kanal Črnec) zbog izvođenja radova sanacije kolnika i to do 30. lipnja 2023. Obilazni pravac za vrijeme izvođenja radova je Zagrebačka ulica/Ulica Josipa Zorića – Ulica Bože Huzanića (Puhovo)/Dugoselska ulica – Zagrebačka ulica/Dugoselska ulica i obrnuto.

Privremena regulacija prometa je na cesti Lukarišće – Velika Ostrna i to od 28.06. – 28.12.2023. Radovi će se izvoditi radnim danom od 07:00-17:00 te subotom od 07:00-15:00 sati.

Privremena regulacija prometa je na Dugoselskoj ulici u Rugvici gdje se asfaltira dio od kružnog toka u Rugvici do kanala Črnec, planirani rok završetka je 30.lipnja.