________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
No result.

Grad Dugo Selo nastavlja s unaprjeđenjem energetske učinkovitosti i poticanju održivog razvoja na području našeg grada. U skladu s tim, Grad Dugo Selo sufinancirat će troškove ugradnje termostatskih ventila na sustav grijanja u obiteljskim kućama i stambenim jedinicama unutar stambenih zgrada diljem našeg grada. Ova mjera ima za cilj poboljšanje energetske učinkovitosti domova i smanjenje emisije CO2, pridonoseći tako općem cilju održivosti i zaštiti okoliša.

Sufinanciranje će biti u iznosu do 20,00 EUR za jedan ugrađeni termostatski ventil, sve do iznosa osiguranih sredstava od 5000 EUR. Ovim sredstvima Grad Dugo Selo želi olakšati financijski teret građanima prilikom implementacije ove važne energetske mjere.

Podsjećamo da pravo na sufinanciranje iz ove inicijative ostvaruju samo oni koji imaju prebivalište na području Grada Dugog Sela.

Ova inicijativa predstavlja samo jedan korak u našem dugoročnom planu za stvaranje održivijeg i energetski učinkovitijeg okruženja za sve naše građane. Pozivamo sve zainteresirane građane da iskoriste ovu priliku i pridruže se našem naporu za bolju budućnost.

Za dodatne informacije o uvjetima i postupku zahtjeva za sufinanciranje, molimo građane da se obrate Upravnom odjelu za financije i komunalno gospodarstvo Grada Dugog Sela na telefon 01 2755  679.