________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Predstavnici 2. gardijske brigade „Gromovi“ obratili su se Gradu Dugom Selu za pomoć i domaćinstvo velike svečanosti - obilježavanja 32. obljetnice svog osnutka. U Dugom Selu je jedno od tri sjedišta "Gromova".

„Odrađen je vrlo uspješan prvi inicijalni sastanak koji će rezultirati jako lijepom manifestacijom i za branitelje i za cjelokupno stanovništvo. Uključen je cijeli niz događaja. Među njima je i prva izložba fotografija koja će se održati u novoobnovljenoj zgradi KUC-a i to će biti početak jedne kulturne tradicije ove zgrade i ponosni smo da počinje ovakvom manifestacijom. Obilježavanje godišnjice osnutka "Gromova" će se održati 20. svibnja jednim lijepim protokolom, prisustvovat će državni vrh u Dvorani „Preporod“, a proslava će biti na prostoru ispred POU-a Dugo Selo i uključivat će kulturno-umjetnički program i gastronomsku ponudu“, najavio je pročelnik gradskog odjela za pravne poslove i društvene djelatnosti Boris Savić.