________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
No result.
Nenad Panian - gradonačelnik Grada Dugog Sela sa suradnicima je priredio prijem za uspješnu studenticu, dobitnicu Dekanove nagrade Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu za 2022/2023. akademsku godinu, Miu Momčilović.
"Dugo Selo je grad s najviše studenata po broju stanovnika u Hrvatskoj, a nagrađivanjem izvrsnosti svojih mladih građana želimo postići ono najvažnije za Republiku Hrvatsku i Grad Dugo Selo – potaknuti mlade da ostanu u svojim gradovima i domovima", naglasio je gradonačelnik Panian.
 
mia momčilović2Podsjetio je da Grad Dugo Selo stipendira veliki broj učenika i studenata i da ih je svake godine sve više da se nada da će i ova nagrada potaknuti studente da postižu što bolje uspjehe na fakultetima.
Pozvao je sve studente s prebivalištem u Gradu Dugom Selu koji su za uspjeh u protekloj godini dobili dekanovu ili rektorovu nagradu da se jave elektronskom poštom u pisarnicu Grada Dugog Sela Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
 
"Ulaganje u mlade, njihovo obrazovanje i izvrsnost najbolje je i najisplativije ulaganje i s njim snažno nastavljamo i dalje", naglasio je gradonačelnik Nenad Panian.