________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Iza rukometaša Rugvice najuspješnija je klupska sezona u povijesti. Uz brojne uspjehe mlađih kategorija, koje su sudjelovale na dvije Državne završnice u Poreču, stigao je uspjeh seniora koji su izborili ulazak u Prvu ligu. Tim povodom načelnik Mato Čičak primio je igrače i trenere Miroslava Vicića i Hrvoja Džigumovića, kako bi im čestitao na postignutim rezultatima.


-Hvala vam na svemu što ste napravili u posljednjih godinu dana. Ovi vaši rezultati posljedica su višegodišnjeg rada na čemu vam čestitam, jer ste napravili veliki posao. Pokazali ste da ste pravi borci- kazao je načelnik Mato Čičak, najavivši daljnju pomoć rukometnom klubu.
-Ono što vam ja mogu obećati je da će te kroz Zajednicu sportskih udruga biti podržani sukladno ligi koju igrate. Dogovaramo i kupnju tri garniture dresova, kako bi bili još ljepše obučeni za iduću sezonu- zaključio je Čičak.


Trener Miroslav Vicić zahvalio se načelniku Čičku na prijemu i svekolikoj pomoći unazad nekoliko posljednjih godina.
-Znamo da na vas uvijek možemo računati. Mislim da smo ta očekivanja i ulaganja opravdali. I dalje ćemo se truditi da budemo dostojni prezenteri naše općine- poručio je Vicić, dok su se u ime igrača zahvalili kapetan seniorske momčadi Frano Vondruška i kapetan kadeta Nikola Ivanković.
Načelnik Čičak tom je prilikom sve igrače i trenerski dvojac nagradio priznanjima, ali i najavio kako će Rukometnom klubu Rugvica povodom Dana općine biti uručeno i Javno priznanje za svekolike sportske uspjehe. (IĐ)

  • DSC_2009DSC_2009
  • DSC_2011DSC_2011
  • DSC_2013DSC_2013
  • DSC_2018DSC_2018
  • DSC_2023DSC_2023
  • DSC_2098DSC_2098