U New Delhiju 5. i 6. studenoga održat će se 5. dodjela nagrada nominiranim učiteljima svijeta za njihova postignuća u radu (Global Teacher Award 2022.), a prema prikupljenim međunarodnim profesionalnim preporukama.

D.Klajn

Među dobitnicima iz gotovo 112 zemalja svijeta, njih oko 500, koji će biti predstavljeni na GLOBAL EDUCATION FEST-u, što je najveći svjetski mega događaj, naći će se ime i učiteljice Danijela Klajn iz OŠ Rugvica.

Između ostalog, nagrađenim učiteljima, organizatori manifestacije osiguravaju banere na društvenim mrežama i osobno video brendiranje.

Na Global Education Festu očekuje se velik broj globalnih obrazovnih lidera i kreatora politike obrazovanja  koji će osigurati uključivanje i suradnju sa svim dionicima školskog obrazovanja,  putem panel diskusija, stručnih izlaganja, prezentacija, umrežavanja i posjete obrazovnim ustanovama Indije.

Učiteljicu Danijelu Klajn predložila je Asocijacija učitelja ANNEX_YU koja je 26. svibnja ove godine i nagradila učiteljicu prema strogim kriterijima stručne komisije.

Sve o događaju OVDJE