________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nakon prošlogodišnje uspješne organizacije moto Village party-a u Rugvici Moto klub Dugo Selo sutra planira održati novu, još bolju, feštu!

Pod velikim šatorom na rukometnom igralištu kod sportske dvorane OŠ Rugvica okupljanje motorista počet će od 13 sati, a kako doznajemo od dopredsjednika MK Dugo Selo Domagoja Ozimeca, u 16 sati planiran je defile do Oborova, no u slučaju kiše bit će otkazan. U međuvremenu za sve goste bajkere bit će osigurane porcije graha koje će se prodavati po popularnoj cijeni, a cjelokupni prihod bit će doniran u humanitarne svrhe u cilju pomoći nastradalom prijatelju Kluba, bajkeru Zdravku Podgajskom – Gromu. Ujedno svi koji žele pridonijeti i financijski pripomoći Gromu koji nakon teške prometne nesreće prolazi kroz skupocjenu terapiju – mogu to učiniti tijekom cijele večeri.

Za sve posjetitelje ulaz je slobodan – osigurana je ugostiteljska ponuda jela i pića, a „Live rock“ koncerti počinju od 20 sati – nastupom izvrsnog dua na gitarama, benda „Hands & voice“ te kao glavne zvijezde večeri – legendarni i neponovljivi – PSIHOMODO POP, pozornicom će zavladati od 22 sata!

Bajkeri i ovaj puta garantiraju odličnu feštu te pozivaju sve ljubitelje svirke uživo i zabave uz dobru ekipu da im se sutra pridruže u Rugvici!