U nizu adventskih događanja u Rugvici, proteklog tjedna u Osnovnoj školi Rugvica održana je već tradicionalna prodajna izložba učeničkih radova u kojoj su sudjelovala sva razredna odjeljenja. Maštovitost dječjih ideja još jednom je došla do izražaja, tako da su se na lijepo ukrašenim stolovima mogli pronaći brojni sadržaji s božićnom tematikom, dok su oni nešto stariji na svojim stolovima nudili gastronomski dio ponude.

-Vesela je atmosfera, uključili su se i roditelji i to je cijeli smisao svega ovoga. Naši učenici i ovoga su si puta dali truda, tako da se na štandovima moglo pronaći svega i svačega. Niži razreda i ovoga su puta bili kreativni, dok su oni stariji ponudili slastice i sokove- rekao nam je ravnatelj Osnovne škole Rugvica Robert Munđer.

Sajam je imao humanitarni karakter jer sva sredstva koja su prikupljena od prodaje uplaćena su u fond za liječenje Kristiana Jukića, koji je i sam pohađao rugvičku osnovnu školu.

-U naša adventska događanja ovaj događaj se jako lijepo uklapa. Veliko je zadovoljstvo je da ovaj sajam ima upravo humanitarnu notu, jer zaista je lijepo da se od malih nogu naša djeca odgajaju u tom humanitarnom dijelu i da pomažu jedni drugima- zaključio je zamjenik načelnika Nenad Jakšić, koji je sajam obišao u društvu predsjednice Općinskog vijeća Ane Munić i vijećnice Ivane Gavran.

DSC_6972.jpg DSC_6979.jpg DSC_6983.jpg DSC_6985.jpg DSC_6992.jpg DSC_6995.jpg DSC_6999.jpg DSC_7006.jpg DSC_7023.jpg DSC_7033.jpg DSC_7037.jpg DSC_7046.jpg