Redovnu godišnju Skupštinu pod predsjedanjem Sretena Hrdana održalo je sinoć Dobrovoljno vatrogasno društvo Ježevo.

Uz brojna prijateljska društva Skupštini su se odazvali i čelni ljudi Općine, načelnik Mato Čičak i zamjenik Nenad Jakšić. Kao najvažnija investicija u proteklom razdoblju istaknuta je energetska obnova doma, nakon čega bi tijekom ove godine trebalo krenuti i unutarnje uređenje, što je u planu radu između ostaloga istaknuo tajnik Josip Hrdan. Ono na što su u društvu najponosniji to su upravo najmlađi, koji su prepoznali vatrogastvo za društveno djelovanje. Upravo oni svojim rezultatima na natjecanjima promiču ime društva, koje je prošle godine s uspjehom organiziralo još jedno vatrogasno natjecanje koje je okupilo brojne mlade vatrogasce. Upravo tu mladost svi su govornici istaknuli kao najveće bogatstvo društva, koje zbog toga ne mora brinuti za svoju budućnost. Načelnik Čičak, koji je i sam dugogodišnji član DVD-a Otok Svibovski čestitao je društvu na svim dosadašnjim rezultatima te obećao daljnju pomoć u realizaciji daljnjih aktivnosti.

-Tijekom prošle godine četiri smo doma energetski obnovili. Nećemo stati na tome, jer društveni domovi centar su svih događanja po našim selima. U narednom vremenu namjeravamo uložiti oko 2 milijuna kuna u vatrogastvo, jer vatrogasci su tu uvijek kada ih zatrebamo- istaknuo je između ostaloga Čičak, kojem je vodstvo DVD-a Ježevo uručilo Zahvalnicu za svekoliku pomoć koju im je pružio.

I.Đ.

DSC_0653.jpg DSC_0655.jpg DSC_0657.jpg DSC_0661.jpg DSC_0670.jpg DSC_0675.jpg DSC_0684.jpg DSC_0689.jpg DSC_0691.jpg DSC_0708.jpg