Radovi na novom objektu Dječjeg vrtića Medvjedića još ljetos su privedeni kraju, a zadovoljavanjem svih tehničkih uvjeta stvoreni su svi preduvjeti da vrtić i službeno započne s radom.

U novi objekt mališani će službeno ući 10. siječnja, dok je službeno otvorenje najavljeno za 17. siječnja, kada će novi objekt pohoditi svi oni koji su na bilo koji način pomogli u njegovoj realizaciji.

-10. siječnja će biti prvi radni dan za naše mališane, no vrtić već radi s djelatnicima kako bi sve bilo spremno za prvi službeni dan rada. Veliko hvala svima koji su nam pomogli, jer sam siguran kako ćemo vrtić učiniti da on bude po mjeri svakog djeteta. Riješit ćemo problem upisa sve djece, a isto tako pomoći ćemo i susjednim jedinicama lokalne samouprave- kazao je načelnik Mato Čičak.
Na današnjoj sjednici Općinskog vijeća, vijećnici su jednoglasno donijeli Zaključak o davanju suglasnosti na Plan upisa djece u Dječji vrtić Medvjedići za ovu pedagošku godinu. Kako je istaknula ravnateljica Maja Blažević vrtić će imati pet skupina; dvije jasličke i tri vrtićke s ukupno 124 mališana.
-Prijave za upis su u tijeku, a objava rezultata bit će 31. prosinca- istaknula je ravnateljica Blažević. (IĐ)