Članovi DVD-a Sop Hruščica predvođeni neumornim inicijatorom Tomislavom Mayerom Kraljem i nekolicina mještana priredili su za sve posjetioce nezaboravno druženje te predivni božićni ugođaj na prostoru ispred Društvenog doma.

Cjelokupni program započeo je dolaskom župnika te molitvom i blagoslovom vatrogasnog doma, nakon čega je uslijedio nastup najmlađih članova DVD-a Sop Hruščica u živim jaslicama, a dodatni božićni ugođaj priredio je crkveni zbor.Najveće oduševljenje za najmlađe posjetitelje bio je dolazak Djeda Božićnjaka u pratnji vatrogasaca koji je darivao svu prisutnu djecu prigodnim darovima.

-Cjelokupne pripreme za taj dan trajale su mjesec dana te je u sve pripremljeno uloženo mnogo truda i rada, no izraz sretnih i nasmijanih dječjih lica pokazatelj je da se sav trud i rad isplatio. Zahvalu upućujemo i vodstvu naše Općine, koja nas je od samog početka podržala te višestruko pomogla u ostvarivanju iste- rekao nam je glavni inicijator cijele ove sjajne priče Tomislav Mayer Kralj.

Cijelom događaju prisustvovalo je petstotinjak posjetitelja, koji su se tom prilikom mogli počastiti kobasama, hrenovkama, kuhanim vinom i čajem, koji su bili potpuno besplatni za sve. No, oni koji su htjeli mogli su ostaviti donaciju za Kristiana Jukića.IĐ

žive_jaslice_1.jpg žive_jaslice_2.jpg žive_jaslice_3.jpg žive_jaslice_4.jpg žive_jaslice_5.jpg žive_jaslice_6.jpg žive_jaslice_7.jpg žive_jaslice_8.jpg žive_jaslice_9.jpg