NOVO OTVORENO!!!

Mini mljekara Veronika d.o.o. na adresi Zagrebačka cesta 15, Dugo Selo.

TRADICIONALNO I PRIRODNO – MLIJEKO HRVATSKIH FARMI

Bogat asortiman mliječnih proizvoda Mini mljekare Veronike.

Deserti, jogurti i kiselo mlijeko, kefir, maslac, kajmak i namazi, sirevi – svježi, meki, polutvrdi, tvrdi, sirutka i mlaćenica, svježe mlijeko, vrhnja…

Raznolika ponuda Hrvatskih proizvođača i lokalnih OPGova iz svih krajeva koji nude :

EKO PROIZVOD

Trudimo se da našu ponudu širimo certificiranim ekološkim proizvodima. Ponosni smo na sve naše dobavljače: one koji ekološki uzgajaju a još nisu u procesu, oni koji su u prijelaznom razdoblju kao i na one koji su vlasnici EKO oznake.

100% DOMAĆE

Sav naš asortiman je provjerenog, hrvatskog porijekla. U slučajevima kad naši dobavljači ne uspijevaju pokriti potražnju vlastitom sirovinom, nabavljaju je sa domaćih polja i od malih gospodarstava i obitelji koji se poput njih bave poljoprivredom i proizvodnjom.

100% ZDRAVO

Vaše zdravlje nam je vrlo bitno stoga u našoj ponudi imamo specijaliziranih proizvoda bez glutena, bez šećera, vege, matične sokove i čajeve, a sve to uzgojeno u Hrvatskoj na ekološki način.

Radno vrijeme poslovnice je od ponedjeljka do petka od 07:30 do 20:00 sati, subotom od 08:00 do 16:00 sati, nedjeljom od 08:00 do 13:00 sati dok je blagdanom i praznikom poslovnica zatvorena.

Kontakt telefon: 01/ 3760-100.


Veronika_2.png ds1.jpg ds2.jpg ds3.jpg ds4.jpg ds5.jpg ds6.jpg ds7.jpg ds8.jpg ds9.jpg