Predsjednik dugoselske podružnice Mosta Antonio Nikolić i predsjednik podružnice HSP Dugo Selo Stefan Novak Splićo potpisali su danas sporazum o zajednikom izlasku na lokalne izbore za Gradsko vijeće Grada Dugog Sela.

Koalicijski ugovor, kako ističe Stefan Novak Splićo, koji je ujedno i član predsjedništva HSP-a te povjerenik stranke za Zagrebačku županiju, obuhvaća dogovor o zajedničkom formiranju liste za Gradsko vijeće, dok će se na zajedničkom sastanku obiju stranaka tijekom sljedećeg tjedna razmotriti da li će koalicija Most-HSP istaknuti i kandidata za gradonačelnika Grada Dugog Sela.

Predsjednik dugoselske podružnice Mosta Antonio Nikolić je naveo glavne ciljeve ove koalicije. „Naš cilj je, a većinom smo mladi ljudi koji želimo ostati u ovom prekrasnom gradu i koji zajedno dijelimo viziju da Dugo Selo može biti jedno ugodno mjesto za živjeti. Imamo tri mega projekta, na njima se baziramo. Želimo unaprijediti kvalitetu sportskih sadržaja, između ostalog i gradnjom bazena. Veliki je turistički potencijal, u planu nam je povećanje turističkih sadržaja i ponude te izgradnja gradskog trga i pješačke zone čime bismo izrazito promijenili vizuru grada kao što jedan grad i njegovi stanovnici zaslužuju. Razvojem mikrogospodarstva, potičući naše poduzetnike i obrtnike, otvorila bi se radna mjesta… Dugo Selo ima ogroman potencijal i zašto ne bi bilo jedno lijepo, uređeno, turističko mjesto poželjno za odmor, grad za dobar život. Svi koji se žele pridružiti, mogu nam se javiti preko društvenih mreža, želimo imati neposredan kontakt s građanima. Neka se jave sa svojim problemima, pitanjima, prijedlozima… Mi ćemo ih nastojati riješiti, jer su naši motivi zaista iskreni“, istaknuo je Antonio Nikolić.

Današnjim potpisivanjem sporazuma koalicija je i službeno krenula u predizbornu kampanju.

                                                                                                                                     Nenad Haleuš Mali

  • antonio_nikolić_mostantonio_nikolić_most
  • most_hsp_1most_hsp_1
  • most_hsp_2most_hsp_2
  • most_hsp_5most_hsp_5
  • stefan_novak_splićostefan_novak_splićo