________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

U tijeku je prikupljanje potpisa podrške birača za kandidacijske liste predstavničkih tijela te kandidata za općinske načelnike, gradonačelnike, župane i njihove zamjenike predstojećih lokalnih izbora koji će se održati 16. svibnja.

U centru grada danas je stoga bilo vrlo živo, i to na nekoliko punktova političkih stranaka i koalicija te kandidata nezavisnih listi, među kojima i punkt HDZ-a Dugo Selo.

„Prikupljanjem potpisa pokreće se i politička kampanja, a s nama su danas na okupu i koalicijski partneri – Hrvatska demokršćanska stranka, stranka Milan Bandić 365 i nezavisna lista Stjepana Kožića“, poručio je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Dugog Sela te ujedno kandidat spomenutih stranaka Ivan Gereci.

„Svi zajedno u sinergiji želimo pokrenuti grad u jednom novom, svježijem i sigurnijem smjeru od onoga što je sada. Pri tome u dobroj suradnji sa Zagrebačkom županijom realizirat ćemo niz projekata - izgradnju 3. osnovne škole s pripadajućom sportskom dvoranom u Lukarišću, sanaciju i izgradnju prometne infrastrukture i prijeko potrebnih nogostupa, proširenje kapaciteta Doma zdravlja te stvaranje uvjeta za razvoj poduzetništva i privlačenje investitora“, poručio je Gereci.

Prikupljanju potpisa nazočio je i nositelj liste za Gradsko vijeće Darjan Budimir te kandidat za župana Zagrebačke županije Stjepan Kožić koji tom prilikom naglasio:

„Ja sam siguran da će ljudi prepoznati što je kvaliteta. Mi smo uvijek živjeli, govorili i radili za projekte, što je ostavilo rezultate na području Zagrebačke županije, a tako i na području grada Dugog Sela. Uz obnovu stare, izgradnju nove osnovne škole, srednje škole s dvoranom u prethodnom razdoblju, u budućem razdoblju planiramo treću osnovnu školu za područje grada Dugog Sela, a sve kako bi kvaliteta obrazovanja na području Županije ostala i dalje izuzetno visokom nivou. U sinergiji s Gradom i budućim gradonačelnikom Ivanom Gerecijem planiramo projekte na području obrtništva, poljoprivrede, zdravstva, posebice ulaganje u zdravstveni kadar“. 

I.G.O.

 

  • 11
  • 22
  • 33
  • 44
  • 55
  • 66