Nakon službenog raspisivanja lokalnih izbora od strane Vlade RH koji su zakazani za 16/05/2021., Građanska inicijativa Drugo Selo u subotu 17/04 započinje predizbornu kampanju okupljanjem u svom stožeru na adresi Josipa Zorića 26 te posjetom naselju Andrilovec gdje ćemo se s građanima družiti ispred Vatrogasnog doma u periodu od 10:00 do 12:00. U popodnevne sate, od 16:00 do 18:00 sati, opet nas možete naći u našem stožeru na adresi Josipa Zorića 26.

Cilj ove kampanje je posjetiti svako (ili barem većinu) naselja koje čine Grad Dugo Selo te na taj način odaslati poruku suradnje i dijaloga kao osnovne pretpostavke za funkcioniranje jednog uređenog i modernog grada u Zagrebačkoj županiji.

Moramo istaknuti kako se upravo na kulturi dijaloga zasniva čitava naša kampanja koju vodimo pod sloganom #možemobolje jer mislimo kako je upravo nedostatak komunikacije u proteklom političkom razdoblju nanio ovoj zajednici nemjerljivu i nesagledivu štetu. Umjesto pukih prepucavanja i politike revanša, želimo građanima ponuditi dijalog kao put prema rješenju problema, napose onih svakodnevnih koji se ogledaju kroz pitanje komunalne infrastrukture.

Naši kandidati Siniša Kljajić i Kristina Jelečki bit će uši, a vi građani budite jezik. Jer samo tako možemo i moramo probleme ove zajednice uobličiti u neku buduću viziju napretka i oporavka kroz plan zasnovan na idejama sposobnih i stručnih a na uštrb podobnih i bezidejnih. Mi znamo da može bolje od ovoga, zbog toga smo tu, pridružite nam se!

GI Drugo Selo