________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Od 23. do 25. lipnja u Glazbenoj školi Dugo Selo održat će se ,,Dugo Selo Brass Boot Camp“. Radi se o jednom od najznačajnijih projekata u povijesti našeg grada i naše škole, koji će osim "Stručnog skupa za nastavnike limenih puhačkih instrumenata", u našem gradu predstaviti neke od najznačajnijih europskih umjetnika, a koji će svoje znanje prezentirati na radionicama koje će se održati 24. i 25. lipnja u velikoj dvorani Glazbene škole Dugo Selo te dvoranama “Bach” i “Chopin”. 

Veliki broj umjetnika iz svih krajeva Hrvatske i inozemstva potvrđuju da se radi o projektu koji bi u našoj školi trebao postati tradicionalan, sa ciljem da Dugo Selo zajedno sa Glazbenom školom budu nositelji umjetničkog - glazbenog obrazovanja za cijelu regiju. 25. lipnja nastupit će Paulo Veiga (truba), Marco Maia (rog) i Amelia Olivia Iliescu (klavir) u Velikoj dvorani Glazbene škole Dugo Selo.

"Radi se o izuzetno cijenjenim umjetnicima, solistima i profesorima iz Portugala. Također, ponosan sam što će se praizvesti djelo Roberta Mihovilića, djelatnika Glazbene škole Dugo Selo. Glavni sponzor ovog izuzetnog događaja je ,,Buffet Crampon" bez čije pomoći ovaj događaj ne bi bio moguć na čemu se od srca zahvaljujem gosp. Kostji Avsecu te tvrtki Brasseraj i Anđelku Sedlaru – zastupniku Buffet Crampona u Republici Hrvatskoj. Siguran sam da će profesionalci, kao i oni najmlađi uživati u novim spoznajama isprobavanja instrumenata te upijajući znanje na radionicama", kazao je prof. Dario Cebić, ravnatelj Glazbene škole. 

Više o događaju pročitajte OVDJE