________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Izašao je novi 11. broj Joška popularnog školskog lista OŠ Josipa Zorića. U ovom broju novinari i urednici pripremili su mnoštvo zanimljivih vijesti, intervjua, tekstova… Glavna tema su Videoigre u sklopu koje se mogu pročitati zanimljivosti o videoigrama, recenzije izvannastavne skupine Digitalci, intervjui s roditeljima i učenicima kao i s glavnim urednikom Reboota i jednim od organizatora InfoGamera Darijom Zrnom.

Tu je i putopis u kojem možete saznati sve o Egiptu. Joško ima i nove rubrike: osobne iskaznice svih sugovornika i Kutak za najmlađe dok je posebno mjesto dano podlistku Pozdrav osmašima koji uskoro završavaju osnovnoškolsko obrazovanje i kreću u srednju školu. S prethodnim, jubilarnim izdanjem OŠ Josipa Zorića sudjelovala je na Državnoj smotri LiDraNo 2021., a predstavit će se i na ovogodišnjoj poznatoj Smotri literarnog, dramskog-scenskog i novinarskog stvaralaštva.