________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
No result.

U subotu 19. lipnja u Caffe baru Stari krovovi gostovali su članovi Sisačke udruge za promicanje alternativne i urbane kulture s njihovom prepoznatljivom tribinom ''Zalogaj poezije''.

Obzirom da su zbog posljedica razornog potresa koji je nedavno pogodio Sisak članovi udruge ostali bez stalne adrese za održavanje svojih programa, na ovaj način su im kolege iz Dugog Sela pružili svoju podršku i omogućili prostor za održavanje svoje tribine. Članovi „Zalogaja poezije“ Denis Vidović, Sanja Domenuš i Siniša Matasović predstavili su svoje nove radove koji su bili u rasponu od haiku i aforizama do poezije. Nakon toga su pjesnici iz Virovitice, Zagreba, Vrbovca i Dugog Sela čitali svoje radove. Za glazbene trenutke pobrinuli su se Neven Dužević iz Zagreba i gospodin Kovačević Sax iz Virovitice. Ovo je bilo drugo gostovanje sisačke udruge u Dugom Selu.

 

  • 11
  • 22
  • 33
  • 44