________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

U Glazbenoj školi Dugo Selo 8. studenoga uspješno je održan prvi krug „Dugoselskog Nocturna“ – mješovitog glazbenog natjecanja koje je okupilo preko 50 mladih glazbenika i njihovih mentora iz različitih dijelova Hrvatske.


Izvrsni mladi glazbenici, na klaviru, violini, orguljama, trubi, trombonu, flauti, eufoniju, komornoj glazbi i sl., svoje umijeće sviranja hrabro i profesionalno su prezentirali pred šesteročlanom komisijom u različitim kategorijama.
Svi nagrađeni sudionici natjecanja dobiti će diplomu za ostvarene rezultate, a oni najbolji idu u veliko finale natjecanja koje će se održati 10. studenog s početkom u 15,00h.

Finalisti Dugoselskog Nocturna su: Mandica Čepelak na violini, Toni Mikulić na klaviru, Toma Drmić na trubi, Vid Vulinec na orguljama, Tomislav Stanešić na harmonici, Jana Ferčec na klaviru, Jakov Lulić na trombonu, Veronika Kantarević na trubi, Hana Dokuš na trubi, Stefan Gjorgiev na trubi te kvartet trombona (A. Sabol, J. Borota, L. Bujan, J.Lulić) i kvartet rogova (D.Vinković, E.A.Cone, M.Radanec, D.Ćuić).

Svim natjecateljima i njihovim mentorima zahvaljujemo se na sudjelovanju te se veselimo i nadamo daljnjoj suradnji, a finalistima želimo puno sreće u finalu natjecanja.

 

  • Nocturno_1Nocturno_1
  • Nocturno_2Nocturno_2
  • Nocturno_3Nocturno_3
  • dugoselski_nocturnodugoselski_nocturno