________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Subotnji pjesnički kružok u Starim krovovima u organizaciji Kluba pisaca Dugo Selo ovaj puta okupio je široj javnosti poznata imena hrvatske kulturno-umjetničke scene te učinio tu večer u našem gradu još posebnijom.

Svi oni sudjelovali su u predstavljanju prve pjesničke zbirke Antuna Tudića po nazivom "Baba Mara se boji groma". Tudićev poetski prvijenac na početku je predstavio urednik Kemal Mujčić Artnam, istaknuvši kako je zbirka „podijeljen u tri tematski strukturirana ciklusa i kao takva predstavlja cjeloživotno bilježenje važnih i manje važnih događaja pjesnikova života“. Stihove je tom prilikom interpretirao sam autor - hrvatski kazališni, filmski i televizijski glumac, a pridružili su me se i kolege glumci – Kostadinka Velkovska, Iva Šimić i Adam Končić. Glazbene trenutke na gitari upotpunio je Mišo Romac kojem se repertoarom makedonskih pjesama pridružila Kostadinka Velkovska.

U večeri pjesničkog druženja pridružili su se i drugi autori koji su predstavili svoje stihove - književnica i voditeljica Planet poezije iz Sarajeva i književnik Goran Matić iz Beograda , kao i dugoselski autori – Dragan Mijatović, Ljiljana Katić i drugi.

I.G.O.

1.JPG 2.JPG 3.JPG 4.jpg 5.JPG 6.JPG 7.JPG 8.JPG