Iščekivanje najljepšeg doba godine bit će popunjeno bogatim i zanimljivim programom. Grad je prigodno ukrašen pa prošećite, pripremljena su lijepa mjesta za fotografiranje sve do Gradskog klizališta (pored Sportske dvorane), gdje će se i odvijati program. Svečano otvorenje klizališta bit će upriličeno u petak 3. prosinca, u 18 sati. U programu otvorenja klizališta, led će prvo iskušati vrsni klizači iz Skating kluba LEDA s rasplesanom i blistavom točkom.

U 18,30 sati ne propustite veliki vatromet, nastupit će i Limena glazba KUD-a “Preporod”. U 19 sati kreće s pjesmom rock trio Gavrani. Za podjelu vina zaduženi su dugoselski vinari, članovi udruge “Terra Sancti Martini”.

program sveti nikola 2021 Na Gradsko klizalište dolazi i u ovo doba godine rado viđen gost - sv. Nikola koji će prigodnim, slatkim poklončićima razveseliti svu djecu. Dobre djece ima jako puno pa će ih čekati ovdje i u petak i subotu. Tko ne stigne, Nikola će biti i u nedjelju u centru pod vurom. 

 

 

 

Uz odličnu glazbu, finu gastronomsku ponudu i tople napitke (čaj i vinčeko), otkrijte ledenu čaroliju na omiljenoj zimskoj dugoselskoj lokaciji Gradskom klizalištu. Svakako prošećite gradskom šetnicom tik uz klizalište – Kontesin put zasjat će čarobnim sjajem.

Stoga nabrusite klizaljke, ako ih nemate nema problema – čekaju vas već nabrušene za iznajmljivanje.

Program Adventa odvijat će se svaki vikend, osim onih blagdanskih – pregršt iznenađenja, dobra glazba, koncerti, igre na ledu, humanitarna akcija, puštanje lampiona, kušlec vuglec, vožnja kočijom, zabavni sadržaji za djecu i odrasle – samo odaberite iz programa (jedno ili sve – zapratite stranicu ADVENT U DUGOM SELU i dođite u Dugo Selo, sreća i dobra energija ovdje su nadohvat ruke.

Klizalište ostaje otvoreno i u novoj godini. S obzirom na ovo „novonormalno“ vrijeme koje svi dijelimo i živimo, iz Sportskog centra napominju kako je potrebno pridržavati se propisanih epidemioloških mjera. Za korištenje klizališta nije potrebno posjedovati COVID potvrdu već će se redari brinuti o maksimalnom broju posjetitelja propisanom od strane nacionalnog stožera.  Radno vrijeme klizališta, škole klizanja, cijenu i najam klizaljki saznajte OVDJE

Program se provodi uz poštivanje propisanih važećih epidemioloških mjera. Organizator zadržava pravo izmjene programa/satnice.