________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
No result.

Temeljem upita građana gradonačelnik je danas donio Odluku o dopuni Odluke o financiranju udžbenika i radnih bilježnica za učenike srednjih škola za šk.god. 2021./2022..

 

Dopunom Odluke produljuje se rok za podnošenje zahtjeva Gradu Dugom Selu za financiranje udžbenika i radnih bilježnica učenika koji se upisuju u prvi razred srednje škole (u ljetnom ili jesenskom upisnom roku).

Učenici koji pohađaju Srednju školu Dugo Selo ne moraju podnositi zahtjev Gradu Dugom Selu jer će Srednja škola Dugo Selo podnijeti Zahtjev gradu Dugom Selu za sve svoje učenike, koji ovo pravo već ne ostvaruju po drugoj osnovi.

Učenici koji pohađaju srednje škole u gradu Zagrebu ne trebaju ponositi zahtjev Gradu Dugom Selu, jer grad Zagreb financira udžbenike svim učenicima koji srednje škole pohađaju u Zagrebu.

Zaključno, zahtjev Gradu Dugom Selu podnose učenici (tj. skrbnici za učenike) koji ovo pravo već ne ostvaruju po drugim osnovama.

Za nejasnoće i nedoumice oko primjene ove Odluke građani se mogu obratiti Gradu Dugom Selu na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili mob 098 381 638 Zvjezdana Budor Klarić.

 

Odluku cijelosti možete pogledati OVDJE