Nakon što je u svibnju sudjelovala u finalu za Kraljicu Zagreba te bila okrunjena Kraljicom osobnosti - Dugoselka Antonela Šoljić jedna je od finalistica izbora za Kraljicu Hrvatske 2019. koje će se održati u četvrtak, 5. prosinca u Rovinju. 

 

Ukupno 14 kandidatkinja iz raznih dijelova Hrvatske predstavit će se u najboljem izdanju i zasjati pred stručnim žirijem te mnogobrojnom publikom u Rovinju, a manifestacija će se moći pratiti uživo pred malim ekranima na drugom programu HRT-a u 20:05 sati. Osim kraljice,  na izboru se bira i prva i druga princeza, kao i kraljica fotogeničnosti, kraljica osobnosti te elegancije i medija. Organizatori izbora Kraljica Hrvatske najavljuju kako su po prvi put upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica svijeta - tako da će ovo natjecanje ujedno biti izbor hrvatske predstavnice za izbor za Kraljicu svijeta.

Želimo svu sreću našoj predstavnici Antoneli koja će svojom ljepotom i osobnosti na najljepši način prezetnirati i grad Dugo Selo. Podržimo ju!

https://www.dugoselska-kronika.hr/index.php/dugo-selo/7234-antonela-soljic-dugoselska-finalistica-za-kraljicu-zagreba

 

1.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg