Društvo „Naša djeca“ Dugo Selo je ove godine pripremilo razne aktivnosti u nadolazećem Dječjem tjednu koji počinje u ponedjeljak 3.10. i završava u nedjelju 9.10.2022. godine Dječji tjedan je tradicionalna godišnja akcija Saveza društava “Naša djeca” Hrvatske i osnovnih društava te aktivnost posve posvećena djeci.

Svojim programskim sadržajima i akcijama Dječji tjedan bi trebao obuhvatiti što više djece i odraslih u gradovima i općinama gdje djeluju osnovna Društva „Naša djeca“ (DND).

Ciljevi Dječjeg tjedna su: usmjeriti pozornost najšire javnosti prema ostvarivanju prava, potreba i aktivnosti s djecom i za djecu, organizirati u tim danima posebne i prigodno odabrane igre, priredbe i stvaralačke aktivnosti djece i za djecu, pokrenuti nove akcije od šireg značaja za razvoj i odgoj djece, kao i poticati volonterski društveni i stručni rad odraslih s djecom, te i aktivnu participaciju djece u aktivnostima lokalne zajednice i šire.  Zato vas pozivamo da zajedno s vašom djecom odaberete jednu ili više aktivnosti i pridružite nam se i pri tome dobro zabavite. Mjesta su ograničena zato se što prije prijavite. Posjetite nas i na našoj novoj web stranici www.dnd-dugoselo.hr

Vidimo se!   DND Dugo Selo