Dugo Selo je okićeno, centar krasi prekrasno božićno drvce. Paljenjem prve svijeće na adventskom vijencu podno dugoselske vure, uz pjesmu i smijeh najmlađih sugrađana, započeo je Advent u Dugom Selu. Iščekivanje najljepšeg doba godine bit će popunjeno bogatim i zanimljivim programom. Centralno mjesto održavanja je Gradsko klizalište pored Sportske dvorane. Svečano otvorenje klizališta bit će upriličeno u petak 3. prosinca, program počinje u 18 sati. 

„Iza nas je još jedna turbulentna godina koju smo zajedno prebrodili. Zato ovaj Advent, kad očekujemo najdraži blagdan Božić, blagdan mira i nade – želimo za naše građane i drage nam goste učiniti sretnim, posebnim i zajedno proslaviti. Treba vjerovati u dobro jer samo dobro može dobro i dati. Pripremili smo bogat sadržaj, za velike i male. Svima želim dobrodošlicu u naše Dugo Selo“, pozvao je gradonačelnik Nenad Panian sve na Advent u Dugom Selu.

U programu otvorenja klizališta, led će prvo iskušati vrsni klizači iz Skating kluba LEDA s rasplesanom i blistavom točkom. U 18,30 sati ne propustite veliki vatromet, nastupit će i Limena glazba KUD-a "Preporod".  U 19 sati kreće s pjesmom rock trio Gavrani. Za podjelu vina zaduženi su dugoselski vinari, članovi udruge "Terra Sancti Martini".

Uz odličnu glazbu, finu gastronomsku ponudu i tople napitke (čaj i vinčeko), otkrijte ledenu čaroliju na omiljenoj zimskoj dugoselskoj lokaciji Gradskom klizalištu. Svakako prošećite gradskom šetnicom tik uz klizalište – Kontesin put zasjat će čarobnim sjajem.

Stoga nabrusite klizaljke, ako ih nemate nema problema – čekaju vas već nabrušene za iznajmljivanje.

Program Adventa odvijat će se svaki vikend, osim onih blagdanskih, do 8. siječnja – pregršt iznenađenja, dobra glazba, koncerti, igre na ledu, humanitarna akcija, puštanje lampiona, kušlec vuglec, vožnja kočijom, zabavni sadržaji za djecu i odrasle – samo odaberite iz programa (jedno ili sve – zapratite stranicu ADVENT U DUGOM SELU i dođite u Dugo Selo, sreća i dobra energija ovdje su nadohvat ruke.

Klizalište ostaje otvoreno i u novoj godini. S obzirom na ovo „novonormalno“ vrijeme koje svi dijelimo i živimo, iz Sportskog centra napominju kako je potrebno pridržavati se propisanih epidemioloških mjera. Za korištenje klizališta nije potrebno posjedovati COVID potvrdu već će se redari brinuti o maksimalnom broju posjetitelja propisanom od strane nacionalnog stožera.  Radno vrijeme klizališta, škole klizanja, cijenu i najam klizaljki saznajte OVDJE

 

ADVENT U DUGOM SELU – KLIZALIŠTE

 

RADNO VRIJEME KLIZALIŠTA:

RADNIM DANOM: 16,00 - 21,00

NEDJELJA: 10,00 – 21,00

RADNIM DANOM ZA ORGANIZIRANE GRUPE I ŠKOLE KLIZANJA: 9,00 – 16,00

ZA VRIJEME PRAZNIKA: 10,00 – 21,00

 

CIJENA KLIZANJA: 10 KN/SAT + 10 KN NAJAM KLIZALJKI

ORGANIZIRANE GRUPE: 15 KN ULAZNICA I NAJAM KLIZALJKI

CIJENA BRUŠENJA KLIZALJKI: 20 KN