________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Općinsko vijeće Brckovljani jednoglasnom je odlukom podržalo novu prodaju parcela u Poslovnoj zoni u Božjakovini. Načelnik Tihomir Đuras istaknuo je zadovoljstvo dolaskom tri nova investitora u općinu.

-Nadam se njihovom što uspješnijem radu, kao i naše Poslovne zone u Božjakovini- istaknuo je načelnik Đuras, pohvalivši se kako se Općina prijavljuje na mjeru 2.1.1. Ulaganje u pokretanje, poboljšanje i proširenje lokalnih temeljih usluga za ruralno stanovništvo.

-Nadamo se kako će taj projekt proći i da ćemo imati novo funkcionalno igralište za naše najmlađe u Brckovljanima, ispod crkve svetoga Brcka- otkrio nam je načelnik.

Vijeće je ovu Odluku podržalo jednoglasno, kao i izvršenje proračuna za 2022. godinu. Prema izvješću, proračun Brckovljana u prošloj je godini iznosio gotovo 21 milijun kuna, dok su rashodi bili veći od 16,5 milijuna kuna, čime je ostvaren višak prihoda u iznosu od 4,3 milijuna kuna.

-Zadovoljni smo realiziranim proračunom, pogotovo s prihodovnom stranom. Nadamo se kako će ove godine krenuti i veliki projekti izgradnje tržnice te izgradnje jednog od dva planirana općinska vrtića. Nadam se kako ćemo uspješno realizirati ova dva projekta- kazao je načelnik Tihomir Đuras. (IĐ)

  • DSC_2620DSC_2620
  • DSC_2623DSC_2623
  • DSC_2630DSC_2630
  • DSC_2632DSC_2632
  • DSC_2644DSC_2644