________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
DVD Brckovljani, DVD Gračec, DVD Hrebinec i DVD Lupoglav uzeli su učešće na Općinskom vatrogasnom natjecanju u Brckovljanima.
Natjecanje čiji je organizator bila VZO Brckovljani uz domaćinstvo DVD-a Hrebinec održano je u kategoriji djece, mladeži te A i B ekipa, gdje su tri prvoplasirane ekipe izborile nastup na Županijskom natjecanju.
-Okupili smo 250 vatrogasaca, što je zaista lijepa brojka. Mi smo manja vatrogasna zajednica tako da mogu biti zadovoljan, jer imamo petstotinjak vatrogasaca od djece do operativaca. Čestitam Hrebincu na dobroj organizaciji, jer nije bilo nikakvih propusta- kazao je predsjednik VZO Brckovljani Jurica Ivanić.
Pobjednici po kategorijama postali su; DVD Lupoglav (djeca ženska), DVD Brckovljani (djeca muška), DVD Brckovljani (mladež muška), DVD Gračec (muški A) i DVD Brckovljani (muški B). Svima njima na postignutim rezultatima čestitao je i načelnik Općine Tihomir Đuras.
-Zadovoljni smo što ekipe djece i mladeži pokazuju kako za budućnost vatrogastva ne trebamo brinuti, dok su naši stariji vatrogasci spremni odgovoriti na sve potrebe koje se stave pred njih- poručio je načelnik Đuras.
REZULTATI
DJECA (Ž): 1. DVD Lupoglav
DJECA (M): 1. DVD Brckovljani, 2. DVD Gračec, 3. DVD Lupoglav
MLADEŽ (M): 1. DVD Brckovljani, 2. DVD Gračec
MUŠKI A: 1. DVD Gračec, 2. DVD Brckovljani,3. DVD Lupoglav
MUŠKI B: 1. DVD Brckovljani, 2. DVD Lupoglav, 3. DVD Hrebinec
 
  • f1f1
  • f2f2
  • f3f3
  • f4f4
  • f5f5