Općina Brckovljani i Gradsko društvo Crvenog križa Dugo Selo povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa prigodnim poklon paketima darivali su obitelji slabijeg imovinskog stanja.

Općina je ukupno osigurala 48 paketa, koji su minulih dana i podijeljeni.

- Prvo se ispričavam umirovljenicima što nismo isplatili uskrsnicu, no uvidjeli smo da ima obitelji koje su u puno većoj potrebi i kojima je puno potrebnija pomoć - istaknuo je načelnik Tihomir Đuras i podsjetio kako je Općina iz svoga proračuna isplatila božićnice svim umirovljenicima bez cenzusa.

- Baš sam se obradovao veselju bake Ane koja je bila sretna što smo došli do nje - poručio je Đuras.

Uz načelnika Đurasa, obilasku i podjeli paketa pridružila se i Darinka Remenar iz Gradskog društva Crvenog križa Dugo Selo, koje već tradicionalno povodom blagdana obilazi potrebite obitelji.

- Vjerujem kako smo ovim obiteljima barem malo uljepšali nadolazeći blagdan Uskrsa - istaknula je Darinka Remenar, kojoj se naročito obradovala baka Ana Crnić, koja je obuhvaćena i projektom "Zaželi".

- Meni jako puno ovo znači, nisam ovisna o pomoći, no drago mi je kada mi netko dođe. Zahvaljujem se gospođi Darinki koja mi je osigurala novi šporet. Ovo je olakšica, no više od svega mi znači kada s nekim mogu razmijeniti koju riječ. Drago mi je što ima takvih osoba, koje drže do mene - ispričala nam je baka Ana.

 

  • DSC_3011DSC_3011
  • DSC_3013DSC_3013
  • DSC_3017DSC_3017
  • DSC_3022DSC_3022
  • DSC_3025DSC_3025