Četvrtak, 18 Kolovoz 2022 18:23
Ad Top Header

U nedjelju 27. listopada 9. Martinski polumaraton – start u 10,30 sati kod Gradske sportske dvorane

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Atletski klub Martin Dugo Selo, u nedjelju, 27. listopada organizira 9. Martinski polumaraton, kao i utrku građana na pet kilometara. Prijave natjecatelja idu i više nego dobro, jer do sada se prijavilo oko 400 trkača. 

Za polumaratonsku utrku prijavilo se 219 trkača, dok se za utrku na pet kilometara prijavilo 178 trkača. Ako i vi želite trčati dugoselskim ulicama to još uvijek stignete, jer svoju prijavu možete popuniti OVDJE ili doći u nedjelju u Dugo Selo, gdje će prijave biti moguće od 8 do 10 sati.

Start svih utrka je u 10,30 sati, a uoči samog starta trkačima će se obratiti predsjednik Atletskog kluba Martin Vlado Šindler te gradonačelnik Nenad Panian.

Zbog održavanja polumaratona i utrke građana, ulice u centru Dugog Sela, kao i prema Martin Bregu te niz Martin Breg bit će dijelom zatvorene, a dijelom će biti samo privremeno obustavljen promet. Cijelo sportsko događanje trajat će od 8 do 16 sati, na otvorenom, ispred Gradske sportske dvorane Dugo Selo, uz zabavni program od 9 sati. nastupit će Glazbena škola Dugo selo, Puhački orkestar KUD-a "Preporod" i grupa E.N.V.I. 

-Ljubazno molimo sve građane Dugog Sela da izađu na ulice i podupru trkače i trkačice, koje nam dolaze iz susjednih gradova pa i država. Mi trkači i trkačice iz Dugog Sela lijepo smo i gostoljubivo dočekani na utrkama diljem Hrvatske. Ono što vas možemo zamoliti je da pljeskanjem, bodrenjem, vodom, kolačima, te ponajprije osmijehom i pozitivnim emocijama dočekate sudionike 9. Martinskog polumaratona- priopćili su iz kluba.

© 2019 Dugoselski Šport - Sva prava zadržana. . Designed By - FRIC-