Četvrtak, 18 Kolovoz 2022 19:37
Ad Top Header

Bogat trkački vikend i mnoštvo medalja za AK Martin Dugo Selo

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ove su godine četiri dugoselske dame odlučile brusiti svoju formu na 16. polumaratonu u Slavonskom Brodu. Kao i lani, startalo se u 10:30 na Trgu Ivane Brlić Mažuranić, a ovu zahtjevnu utrku uspješno su završile sve tri naše predstavnice.

Ružica i Karola su, istrčavši svoja najbolja vremena u polumaratonu, osvojile druga mjesta u svojim kategorijama, dok su Ljiljana i gđa Ivana, sa najboljim ovogodišnjim rezultatima, osvojile prva mjesta u kategorijama.

Ružica Vidović 1:57:09

Ljiljana Cuković Kinder 2:08:56

Karola Knuppel 2:24:09

Ivana Radošić 2:51:11

Za muški dio ekipe na rasporedu su ovaj vikend bila druga „bojišta“. Prvo je Dejan Zec na 4. kolu Treking lige održanoj u Zaboku trčao stazu dužine 16 km. Sa odličnim vremenom 2:24:21, među petstotinjak trkača, kao 12. je ušao u cilj.

Tomislav Poljak izabrao je trčati najstariju brdsku utrku u Hrvatskoj. Boroša starta na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, a cilj joj je Sljeme. Ova staza duga je 13,7 km, a svladava se skoro 900 metara visinske razlike. Tomislavu je trebalo 1:20:44 od starta do cilja ove legendarne utrke.

A dvojica velikih prijatelja i velikih ljudi, Ingo Berko i Josip Jakšić, odlučili su istrčati 5. Gornjostubički cener. Utrka je startala ispred spomen parka Rudolfa Perešin, a poslije utrke momci su uživali u raznim kulturno-sportskim događajima, velikom aero mitingu te ljepotama Gornje Stubice. Josip i Ingo odlično su otrčali ovu utrku, postavili nove osobne rekorde na 10 km, a Josip se okitio i medaljom, u rodnoj Stubici.

Josip Jakšić 46:57

Ingo Berko 48:32

brromara 6

© 2019 Dugoselski Šport - Sva prava zadržana. . Designed By - FRIC-